Gebruikers instructies magneetplaten

Het opvolgen van onderstaande instructies draagt bij aan een langere levensduur van uw magnetische producten en de bescherming van de metalen ondergrond waarop deze worden aangebracht.

Opslag

1.Magneetfolie opslaan/bewaren op een schone, droge plek.
2.Vellen/platen magneetfolie stapelen op een vlak oppervlak.
3.Plaats er geen voorwerpen op (zoals dozen), die het oppervlak kunnen beschadigen.
4.Niet stapelen met de magnetische zijden tegen elkaar.

Gebruik

Vóór aanbrengen van magneetfolie op een metalen ondergrond, dienen laklagen en/of waslagen te zijn uitgehard (geschatte uithardingstijd verf: 90 graden; blanke lak: 60 dagen; was: 2 dagen).

Gebruik flexibel magneetmateriaal bij voorkeur niet op overgeschilderde ondergronden. Zorg ervoor dat de magneetfolie vlak op de metalen ondergrond aangebracht is, vermijd luchtspleten, zoals bv. sierlijsten op auto's. Bij het verkeerd aanbrengen van magneetfolie, deze in zijn geheel van het vlak verwijderen en opnieuw aanbrengen: Trek de folie dus niet over het vlak, omdat het materiaal hierbij kan uitrekken / vervormen.

Gebruik geen horizontale metalen vlakken die aan direct zonlicht worden blootgesteld (bijv. motorkappen) of aan temperaturen boven 70 graden. Houd er rekening mee dat bij langdurig gebruik op vlakken die veelvuldig aan zonlicht worden blootgesteld (voertuigen bijvoorbeeld), de vlakken ongelijk kunnen verkleuren, omdat het gedeelte dat door de magneetfolie wordt bedekt tegen ultraviolette straling wordt beschermd.

Reiniging

Folie regelmatig verwijderen om vochtvorming en vervuiling tussen magneetfolie en metalen ondergrond (in het bijzonder bij buitengebruik) te voorkomen. Gebruik een zacht reinigingsmiddel om zowel de magneetfolie als het metalen vlak te reinigen; veeg beiden schoon met een zachte doek of laat ze aan de lucht drogen. Voertuigbelettering wekelijks verwijderen en reinigen. Om pas aangebrachte laklagen en/of waslagen op nieuwe auto's en vrachtwagens te beschermen, de magnetische folie dagelijks verwijderen en reinigen.

Locatie Vlissingen:
Gildeweg 31
4383 NJ Vlissingen
Tel.: 0118-417170
Locatie Kruiningen:
Weihoek 5e/f
4416 PX Kruiningen
Tel.: 0113-340220
KvK nr: 54149398
BTW nr: NL85 92.038.B01
IBAN: NL82 RABO 0168 9098 20
BIC: RABONL2U
Copyright © 2014
Conversions Reclameproducten
Realisatie LMG strategie&creatie